Kompletně zrekonstruovaný historický objekt, Praha západ

    Lokalita : Praha západ
    Evidenční číslo:
    Typ:
    Samostatně stojící
    Adresa:
    Praha západ
    Cena:
    Info v RK PRODÁNO
    Poznámka k ceně:
    informace o ceně a umístění na tel. čísle 724 299 880
    Plocha užitná:
    2500 m2
    Stav:
    Po rekonstrukci
    Umístění:
    Klidná část obce
    Konstrukce:
    Cihlová

    Popis objektu

    Nabízíme unikátní zrekonstruovaný historický objekt, vhodný pro luxusní bydlení nebo pro komerční využití s produkty moderních technologií 21. století.
    Areál poskytuje mimořádnou příležitost pro ochranu soukromí. Stavba se nachází 20 km od centra Prahy z Václavského náměstí, na hranici Hlavního města, 18 km od letiště Ruzyně, centra Prahy a 10 minut autem do nejbližší nákupní zóny-Metropole Zličín. Úplná rekonstrukce objektu začala v roce 2000 a v roce 2003 byla dokončena.
    Objekt má prakticky čtyři podlaží včetně sklepení o celkové ploše cca 2.500 m2. V přízemí je krytý bazén 12x4 m, fitcentrum, sauna, solárium, velká vstupní hala, velké prezentační či výstavní místnosti nebo společenský sál, společenské toalety pro návštěvníky, samostatné obytné apartmá se dvěma místnostmi, koupelnou a kuchyní, místnost pro technologie celého objektu, sklad s prádelnou a sušárnou aj.
    V prvním poschodí se nachází velká jídelna v historických klenutých gotických prostorách, moderní kuchyň se zachovanými prky černé kuchyně (chlebová pec a udírna), kancelář s řídícím centrem objektu, kamerovým dohledem, internetem, tel. ústřednou apod., 5 ložnic se samostatnými koupelnami, obývací pokoj, jeden menší pokoj s koupelnou, samostatné velké apartmá se vstupní halou a koupelnou v historickém stylu, další tradiční místnosti pro garderobiéru, šatny v gotických klenbách. Unikátní je vysvěcená kaple s atributy pro duchovní účely s funkčním harmoniem.
    Veškeré tyto prostory jsou propojeny průchozí obvodovou nádvorní chodbou s dominantou sbírkových loveckých trofejí.
    Druhé poschodí je tvořeno sálem pro divadlo,kino nebo galerii ( 80-100 lidí), samostatným letním barem, tanečním parketem, kancelář, další společenské toalety, vstupní společenská hala se zvonicí a kulečníkem, šachovým a hracím koutem. Dále jsou zde dva další samostatné oddělené velké apartmány s vlastním přístupovým schodištěm. K dispozici v objektu je celkem 26 lůžek v pokojích a apartmánech od velikosti 42-135 m2.
    V podzemním podlaží, sklepení se nachází vinárna pro 40 lidí s krbem a profesionálně vybavenou kuchyní se vzduchotechnikou, samostatná vinotéka s archivními boxy na víno v románských sklepech.
    Objekt obklopují dvě zahrady, z toho jedna ve francouzském stylu s kovovými nebo bronzovými sochami, kašnou, druhá větší zahrada, anglický park, má vlastní rybochovný rybník napájený potokem, doplněná tenisovým kurtem s umělým povrchem a nočním osvětlením, krytý kurt pro squash se sociálním zázemím a šatnami, dále dětské hřiště, garáže pro čtyři auta, krytý přístřešek pro další tři auta. Zahrady jsou uměle zavlažovány a udržovány profesionálním zahradníkem. Dalším objektem je samostatně stojící zahradní altán vhodný pro letní posezení a pořádání zahradních slavností, vybavený krbem a kuchyní. Pro správce a obsluhu areálu je k dispozici objekt bydlení a pro návštěvy velké množství dalších parkovacích míst. V zahradách jsou umístěny sochařské artefakty. Nabídka pouze pro vážné zájemce!!

    Základní info

    Umístění :
    Klidná část obce
    Typ objektu :
    Samostatně stojící
    Konstrukce :
    Cihlová
    Adresa :
    Praha západ

    Plochy

    Plocha pozemku:
    6305m2
    Plocha zastavená:
    2281m2
    Plocha zahrady:
    4024m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    3
    Počet PP:
    1
    Typ objektu:
    patrový

    Energetická náročnost budovy/bytu

    Třída en. náročnosti:
    C - úsporná
    Podle vyhlášky:
    Vyhláška č. 78/2013 Sb.

    Vybavení objektu

    Bazén, Garáž, Parkování, Sklep, Terasa, Zahrada

    Inženýrské sítě

    230V, Voda, pitná, Plyn, Kanalizace, Internet, 400V

    Dopravní dostupnost

    Autobus, Silnice

    Vybavenost v okolí

    Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb

    Charakter okolí objektu

    Obytná

    Máte otázku?

    TOPlist